Eljött az ideje, hogy másképp gondolj a költöztetésre…
Mert ez a költözés Rád van szabva!
Nálunk minden Rólad és költözésedről szól már a legelejétől!
Mindent és mindenhonnan szállítunk!
Egyszerűen nézz ki egy szabad időpontot az online naptárunkban és foglald le magadnak:
Innentől fogva Neked már csak csomagolnod kell és várni a költözés napját.
Kollégáink izmosak, gyakorlottak, de ami még ennél is fontosabb, hogy mindnyájan maximálisan elkötelezettek egy olyan magas színvonalú költöztetés szolgáltatás nyújtása iránt, aminek már a felénél is csak annyit tudnál mondani: “WOW!”
Ha velünk költöztetsz, készülj fel erre a “WOW! élményre”.
Mindent megteszünk azért, hogy a költözés igazi élmény legyen számodra és szívesen ajánlj majd tovább bennünket az ismerőseidnek.

Áraink

Költöztetés
Budapest
3 fő rakodóval
36 000 Ft
Költöztetés
Agglomeráció
3 fő rakodóval
42 000 Ft
Az ár az autó és 3 fő (agglomeráció), illetve 3 fő (Budapest) rakodó 2 órányi költöztetés díját tartalmazza! Minden további óra: 15 000 Ft.
Az oldalon nettó árak szerepelnek.

Miért válassz minket?

A sofőrünk jól vezet és a tenyerében van a város, az autó pedig kifogástalan műszaki állapotban van. Már ez garantálja számodra, hogy a megbeszélt időpontban fogunk érkezni. De még ott van a legfontosabb tényező is: “Utálunk késni.”
A költöztetőink tényleg profik és tényleg izmosak. A hobbijuk is az emelgetés, ezért biztos lehetsz benne, hogy nem csak a legnehezebb dobozod, hanem a zongorád vagy a billiárd asztalod sem fog megkottyanni nekik. Ráadásul szeretik a munkájukat, a költöztetést, így garantált a jó hangulat.
Mindenben segítünk a költözésnél, csak kérned kell. A bútorok szét- és összeszereléséhez, falfúráshoz profi szerszámaink és gépeink vannak, csomagoláshoz pedig minőségi csomagolóanyagokat tudunk biztosítani. Sőt, akár a lakás összes ingóságát becsomagoljuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot