Költöztetés árak Magyarországon

Ha költözöl, akkor tudod, hogy ez mennyi feszültséggel, idegeskedéssel és nehézséggel jár. De van rá megoldás! Hívj profi költöztetőt! Lehet, hogy most azt gondolod, neked erre már nincs pénzed. De mi a valóság? Lehet, nem is olyan drága a költöztetés? Hogyan alakulnak a költöztetés árak ma Magyarországon?

Mi alapján határozzák meg a szolgáltatók a költöztetés árakat?

Manapság már olyan alacsonyak a költöztetés árak, hogy nem éri meg összehívni a haverokat és autót bérelni. Sokkal egyszerűbb profikra bízni a munkát, akik leveszik a terhet a válladról. A költöztetés árakat számos tényező befolyásolja:
  • Üzemanyag árak,
  • Autó kopása,
  • Költöztetők bére.
Ha saját erőből költözöl, neked az emberek bérével nem kell számolnod. De! Ilyenkor szokás mondani, hogy az idő pénz. Ez pedig egy nagyon igaz mondás. Persze saját magadnak nem számolsz bérköltséget, viszont barátokkal, rokonokkal sokkal nehezebben és lassabban megy a költözés. Nem arról van szó, hogy nem tudjátok megcsinálni. Viszont az olyan szakemberekhez képest, akik nap mint nap ezzel foglalkoznak, kevesebb a tapasztalatotok. Mi például rengeteg trükköt ismerünk arra, hogyan helyezzük el úgy a bútoraidat, dobozaidat, hogy sokkal kevesebb helyet foglaljanak, és véletlenül se sérüljenek meg.

Miért érnek valójában többet a költöztetés árak, mint amit kifizetsz?

A megfelelő rakodással rengeteg időt meg tudsz spórolni. Ha nincs egy olyan ismerősöd, aki ingyen odaadja a megfelelő méretű járművét, akkor vagy legalább dupla, tripla annyi kanyart teszel meg, vagy autót bérelsz, és akkor ugyanott vagy árban, de még mindig nem szakemberekkel dolgoztatsz, és rád szakad minden nyűg. Ráadásul az üzemanyagot a haverodnak is illik kifizetned. Az sem mindegy, mennyi ideig tart a rakodás. Mi például nem állunk meg sörözni, pálinkázni, nem beszélgetjük el az időt. Gyorsan, tempósan dolgozunk, és nem nyavajgunk, ha nehéz bútorokat, dobozokat kell cipelni. Igazából még élvezzük is! Gondolj bele, mennyivel kényelmesebb, ha neked csak rá kell mutatnod, miket szállítsanak el, és nem kell megszakadnod egy 100 kg-os bútor alatt. Hihetetlen, mennyi szenvedéstől, mérgelődéstől meg lehet szabadulni. Így már nem is olyan vészesen a költöztetés árak, ugye?

Mik a tényleges költöztetés árak? Beszéljenek a számok!

A költöztetés árak Budapesten nagyon sokféleképpen alakulnak. A költöztetés árak sokszor egy alapdíjat (kiszállási díj) és óradíjat tartalmaznak. Attól függően, hogy hány rakodó vesz részt a költözésben, az óradíjak különböző mértékben változhatnak. Illetve van olyan variáció is, amikor legalább két órányi díjat fizetsz ki, és az tartalmaz mindent, amire szükséged van. Hogyan alakulnak a költöztetés árak nálunk? Mi kiválasztottuk azt a variációt, ami a számodra a legjobb. A tapasztalatunk szerint 2 óra munkára biztosan szükség van egy költöztetésnél. Éppen ezért 2 órányi díjat fogunk tőled elkérni, a felette lévő óradíjat pedig kedvezményes áron kapod meg tőlünk.